Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αίσχος! Πατεραδες στελνουν τις κόρες του στο στόμα του λυκου-Κανακη

Ποιος γονιός θα έστελνε την κόρη του να την μεθυσουνε και να... την "γλεντήσουνε"; Απ' οτι φαίνεται πολλοί. Ακολουθεί καταγγελία πατέρα που έφριξε με αυτά που του περιέγραψε η κορη του στο μπαρ-διακορευτηριο Molos του υποκριτη της ηθικής και ψευτοεπαναστατη παρουσιαστη Αντώνη Κανάκη.

Γράφει ο Νικόλας Χατζημαρκάκης

"Φέτος η κορη μου αποφασισε να παει διακοπές με τις φιλες της στην Καλλιθέα Χαλκιδικής αντι για τις οικογενειακες που πηγαίνουμε καθε χρονο με το τζιπ στην πεθερά μου στην Κουκουράβα.

 Σκέφτηκα να αρνηθώ αλλά αφου ορκίστηκε τον Ιούνιο (πτυχίο μελλισοκομίας στη Σίνδο, είχε περάσει τέταρτη στην σχολη της!) το ήθελε τόσο πολύ που την άφησα. Μια απο τις φίλες της (απο αυτες που μεχρι να τελειωσει η σχολη εχουνε μαζεψει περισσοτερα τηλεφωνα αγοριών απο σημειωσεις) επέμενε να πάνε στο μπαρ του Κανάκη. Ναι αυτού που αποβλακώνει τη νεολαία με τα ξεχασμένα απο τον Θεο (που σιγουρα δεν πιστεύει) ιδανικά του φάε-πιές-τεμπέλιασε-και-μίλα για επανάσταση των χιπυς.


Ετσι διατηρεί δικο του μπητς-μπαρ παρακαλώ με σαμπανιες πανακριβα σφηνακια τυπου ούρσους αλλα και αιθέριες υπάρξεις με ρακέτες. Όλα καλά μέχρι εδω, εκτος τουλάχιστον της υποκρισίας φυσικά. Το άσχημο είναι το απόλυτο οργιο παρανομίας που γινεται (σε 3 μερες δεν χτυπήθηκε ουτε μια απόδειξη, δεν τηρήθηκαν οι ωρες κοινής ησυχίας (στον διπλανό παραθεριστικό οίκο ευγηρίας έχουν αυξηθεί τα κρούσματα αυτοκτονιών απο απελπισμένα γεροντάκια που δεν αντέχουν τα υψηλα μπασα και μπι-πι-εμ, και φυσικά οι τόνοι ηρωινης που δίνουν και παίρνουν όπως και φυσικά η σάλβια, το κρακ, το crystal meth και άλλα απο τα λεγόμενα ναρκωτικά των πάρτυ. Μόλις κάποιος ξεμείνει απο χρήματα πετιέται σαν στημένη λεμονόκουπα απο τους μπράβους που ακολουθούνε σαν πιστοί στρατιώτες τις εντολές του μεγαλομαφιόζου Κανάκη ακόμα και αν χρειαστεί να διακόψει στην μεση την καθημερινή αποπλάνηση μαθητριων γυμνασιου που τους φωναζει στο πισω δωματιο "να τους δειξει την κονσολα dj". Όλοι ξερουνε οτι ο τοπικος διοικητης της αστυνομίας κ. Εικοσιδυος ειναι εξαδελφος του παλιου συναδελφου του Αντωνη Κανακη επι εποχης ΑΜΑΝ και δεν τολμαει να κουνηθει στον χαπακωμενο με αναβολικά βαρωνο της νυχτας. Σε αυτο βοηθαει και το προβλημα αλκοολισμου που εχει (3 περιπολικά έχει τρακάρει μεχρι τωρα) και το οτι στο μαζι με το εβδομαδιαιο τουβλο απο κατοσταευρα ο Αντωνακης τον κερναει και πολλα σφηνακια τεκιλας (μπομπα φυσικα οπως ειναι η συνηθης τακτικη).

Εσεις θα στελνατε εκει την κορη σας; εγω παντως το εκανα και το μετανοιωσα "

Οι δημοσιογραφοι του ομίλου Greek News Portal φυσικά και δεν θα πάρουμε θέση καθώς τονίζουμε πως πρόκειται περι καταγγελίας και μεχρι να αποδειχτεί το αυτονόητο οτι δηλαδή ο γελωτοποιός του συστήματος με τα 40 ακινητα, ο αριστερος που παιζει ρακετες με το αφεντικο του όταν δεν ποτιζει ψεμματα τους θεατες και μπομπες τα ανηλικα εμείς κρατάμε αποστάσεις.
Είναι δικαίωμα του καθενός να αφήνει το τρυφερούδι του να το μαστουρώνουνε και κάνουνε πάσα οι απλυτοι λαθρομεταναστες που δουλευουνε παρανομα στα Beach bar και κολλάνε αρρώστιες τη νεολαία μας. Τα χειρότερα έρχονται.



Ακολούθωντας την αριστερή ζωή του φλερτ μετα το σαμπανιοπόλεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου