Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ!!! Επιστημονες απο τον Καναδα πανε να βγαλουνε τον Ιησου Εβραιο!!!!

Ανάστατη η διεθνής κοινότητα απο τους ισχυρισμούς επιστημόνων απο τον Καναδά, του μασονικού κρατιδίου δηλαδή που ως γνωστόν μέσω της Χάλιφαξ ελέγχει τον μισό πλανήτη και που εχει ρημάξει οποιοδήποτε είδος ζώου έχει γούνα, οτι ο Ιησους Χριστός ήταν Εβραίος.Οι Καναδοί επιστήμονες (ο ενας εξ' αυτων μαλιστα φέρει επώνυμο Κοέν, κάτι που θα έπρεπε απο μόνο του να αρκει να επέμβει εισαγγελέας για την έλλειψη αντικειμενικότητας) αποφάσισαν πως άκουσον άκουσον, ο Ιησους ο Ναζωραίος ήταν Εβραίος και πως πριν απο αυτόν δεν υπήρχε χριστιανισμός. Οι ανίεροι πράκτορες στης Σιων με τον μανδύα του επιστήμονα συνεχίζουνε το παραλληρημα τους οτι ο Χριστος αποτελεσε κάποιον αιρετικό άρα και η χριστιανικη θρησκεία αποτελεί αίρεση του ιουδαϊσμού.

Προκλητικές προπαγανδιστικές αποκαλύψεις (;) έμελλε να μας επιφυλάξει ο Καναδάς που αφού γέμισε τον πλανήτη πυρηνικά τώρα θέλει να ξαναγράψει την ιστορία. Αντι να ασχοληθούν οι επιστήμονες της ταλαίπωρης αυτής χώρας να ψάξουνε να βρούνε το φάρμακο της πανώλης ή κατι πιο χρήσιμο αποφάσισαν να παραχαράξουνε την αλήθεια.
Ως υπερασπιστες της ανεξαρτητητης ενημέρωσης οι δημοσιογράφοι του Greek News Portal δεν θέλουμε να πάρουμε θεση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως το παρελθον του Χριστού μας, δηλαδή του Σωτήρα αλλα είναι απορίας άξια η σιωπή του Πάπα. Αλήθεια εαν ζούσε ο Χριστόδουλος που είχε φωνή σε όλη την οικουμένη και τον συμβουλεύονταν ανθρωποι απ' όλον τον κόσμο (μέχρι και ο Δαλαι Λάμα είχε παραδεχθεί την ανωτερώτητα της Ορθοδοξίας μπροστά του) θα τολμούσε ο Καναδάς να κρατά τόσο προκλητική στάση σε μια συγκυρία που η θρησκεία είναι πιο απαραίτητη απο ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου